Мили гости в неделна група "Азбукарче" на Българското училище към Посолството в Лондон

21 октомври 2012 г. бе интересен ден в Българското училище към Посолството на България в Лондон. В неделната група на малките ни 4-5-годишни деца от "Азбукарче" гостува групата по мониторинга от МОМН, водена от г-н Лазар Додев. По усмивките им (на снимките в приложението) може да видите радостта им от присъствието в часа на г-жа Невяна Анастасова, която омайваше децата с разкази и песни, че даже накрая тропна с тях и весело хорце.

В следващата предучилищна група на нашите 6-годишни Азбукарчета посрещнахме мили гости: г-жа Снежана Йовева - съветник в кабинета на финансовия министър и вицепремиер г-н Симеон Дянков и г-жа Светлана Ангелова - народен представител от партия ГЕРБ, зам.-председател на Комисията по труда и социалната политика. Г-жа Йовева подари на децата книжки с подходящи илюстрации и им пожела все така с желание да посещават нашето училище и да постигат успехи.

След това гостите посетиха новата ни класна стая, където бяха запознати с историята и постиженията на училището. За спомен оставиха автографи в Почетната книга на Българското училище към Посолството в Лондон.

За нас е радост да посрещаме гости и награда да виждаме, че се радват на добрините, които сме постигнали.

Снежина Мечева
директор
говорител на АБУЧ