Приключи ремонтът на офиса на АБУЧ

 

Ремонтът на новия офис на Асоциацията на българските училища в чужбина, който се намира в сградата на Студентския дом в София, приключи на 6 ноември.

Обектът бе приет от директора на Студентски дом - г-н Християн Даскалов, почетния председател на АБУЧ - д-р Боян Кулов, който подписа предавателния протокол, и г-жа Боянка Иванова, член на УС на АБУЧ.

Офисът на АБУЧ в Студентския дом се състои от две стаи по 18 кв. м. Входът е самостоятелен, само за нашия офис, и е от ул. "Аксаков".

Следват снимки от последния ден на едномесечния ремонт:

И окончателният вид на помещенията:

Студентският дом ни предлага безплатно залите си за организиране на масови събития на АБУЧ. Ето една от тези зали, в която на 6 ноември е имало подготвено събитие на ЮНЕСКО:

Следващата задача на УС на АБУЧ е обзавеждането на офиса.

Да ни е честито!

П.С.:

Г-жа Петя Цанева - зам.-председател на АБУЧ, намери символичен знак в начина на приемането на офиса. Новият офис на АБУЧ се прие от първия и дългогодишен председател на АБУЧ - д-р Боян Кулов и от Боянка Иванова - инициатори за основаването на нашата организация, създаването на която тръгва от САЩ през 2006 г. и е основана по-късно, на 15 август 2007 г. в Пловдив, по тяхно предложение с името Асоциация на българските училища в чужбина.

 

Снежина Мечева,

говорител на АБУЧ