Майсторски класове и добри практики за учители в българските училища в чужбина

 

 

Уважаеми колеги,

Екипът на Българска асоциация за образование "Райна Княгиня" - Република Ирландия има удоволствието да Ви покани на онлайн среща "Заедно в глобален форум – майсторски класове и споделяне на добри практики за учители в българските училища в чужбина".

Форумът се организира с подкрепата на Министерството на образованието и науката и има за цел да стимулира споделянето на добри практики, успешни методи, стратегии и иновации в образователния процес, които са се оказали ефективни, приложими и ангажиращи за учениците в българските училища в чужбина. Ще бъдат представени материали от колеги, практикуващи в български училища в чужбина, от учители за учители.

Използваме възможността да изразим своята благодарност към Министерство на образованието и науката - за сътрудничеството и подкрепата и към Асоциация на българските училища в чужбина (АБУЧ) - за осигуряване на е-пространството за провеждане на интерактивните сесии и обмен на информация на живо по време на форума.

Предварителна програма:

Първа сесия – 30.03.2024 г. - майсторски класове и споделяне на добри практики за учители в българските училища в чужбина за подготвителен етап и начален етап (1.- 4. клас).

Втора сесия – 6.04.2024 г. - майсторски класове и споделяне на добри практики
за учители в българските училища в чужбина за прогимназиален етап (5.- 8. клас)
и гимназиален етап (9.-12. клас).

Повече информация тук: Заедно в глобален форум – майсторски класове и споделяне на добри практики за учители в българските училища в чужбина

Очаквайте подробности относно окончателната програма и възможностите за включване във форума.

 

Българска асоциация за образование "Райна Княгиня" - Р Ирландия